Successos

policial

baralla

Una revenja acaba amb dos nois malferits i cinc detinguts

Un jove va reconèixer el lladre que hauria robat el mòbil a una amiga i el va apunyalar

Els amics de l'agredit van encerclar, colpejar i malferir l'agressor

L'apunyalat és un menor que havia fugit d'un centre

Una cadena de revenges a l'entorn del suposat robatori violent d'un mòbil a Girona ha acabat amb dos joves, un d'ells menor d'edat, hospitalitzats i detinguts, i tres joves més també arrestats per haver represaliat a cops el noi que havia apunyalat el primer.

Tot va començar ahir pels volts de les dues del migdia, quan un noi va identificar el suposat lladre que dies abans havia robat el mòbil amb violència a una amiga seva entre un grup de joves que rondaven per la confluència dels carrers Bisbe Sivilla i Ibèria. L'agressor, que duia un ganivet de grans dimensions que es va treure de dins de la motxilla, va anar directe cap al suposat lladre i li va clavar diverses punyalades a la zona de l'abdomen.

L'apunyalament va provocar la reacció immediata dels amics de l'apunyalat, un noi de 17 anys, que van encerclar l'agressor i el van començar a colpejar amb violència per tot el cos però sobretot al cap, on va rebre les ferides de més gravetat. La batussa va mobilitzar policies i sanitaris, i els dos nois ferits van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta, on van quedar ingressats. Tot i que el noi menor va rebre punyalades greus, la fulla del ganivet no li va arribar a tocar òrgans vitals i no es tem per la seva vida. Les ferides al cap que té l'agressor a causa dels cops són de més gravetat. Tots dos van ser hospitalitzats i els Mossos els comunicaran la detenció i els càrrecs quan estiguin en condicions.

Els altres tres agressors, Hamza Assou, de 18 anys; Mohamed Zerouali, de 24 anys, i Mostafa Naji el Bajaoui, de 20 anys, van ser arrestats in situ i traslladats a la comissaria, mentre els Mossos inspeccionaven l'escenari dels fets i comissaven el ganivet, que havia quedat en una zona de gespa.

Menor escapat

Els Mossos recopilen dades i testimonis per aclarir les circumstàncies i el mòbil dels fets, i comprovar, entre altres aspectes, si realment el jove menor havia robat el telèfon a l'amiga del noi. El que sí que es va constatar va ser que el menor apunyalat s'havia escapat del centre de menors de la Generalitat Mas Garriga, situat a Juià, on menors amb antecedents delictius conviuen amb menors tutelats per suposat desemparament.

El noi també té el seu currículum imprès en els arxius policials, ja que li consten antecedents per agressió i abusos sexuals.

LA XIFRA

5
joves
van acabar arrestats després del violent incident a a la confluència dels carrers Bisbe Sivilla i Ibèria.

LA DATA

21.03.17
Un jove
apunyala un noi que identifica com el lladre que havia robat el mòbil a una amiga seva.
17
anys d'edat
té el noi apunyalat, que s'havia escapat del centre de menors Mas Garriga de Juià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia