Successos

successos

baralla

Els ferits en la revenja encara són a l'hospital

Els Mossos esperen que es recuperin per interrogar-los

Els dos joves que van resultar greument ferits dimarts en la batussa a Girona originada per la revenja pel robatori d'un mòbil continuen hospitalitzats a l'hospital Josep Trueta, tot i que no es tem per la seva vida i evolucionen bé. El noi de 17 anys apunyalat va haver de ser operat i serà ingressat a la unitat de semicrítics. Pel que fa al seu agressor, que va rebre una brutal pallissa per part dels amics de l'apunyalat, evoluciona favorablement i ahir estava en observació pendent d'ingressar a planta.

De moment, però, cap dels dos encara no han estat interrogats policialment per respondre dels càrrecs que se'ls han d'imputar i s'espera que els metges considerin que estan en condicions per fer-ho. El noi menor havia fugit del centre de menors de Mas Garriga de Juià i s'ha de comprovar si realment és sospitós del robatori del mòbil. L'altre jove, haurà de respondre per les lesions greus que va ocasionar al primer de resultes de l'apunyalament. Els Mossos van arrestar tres joves més (Hanza Assou, Mohamed Zerouali i Mostafa Naji El-Bajaoui), amics del menor, per les greus lesions que van ocasionar al noi després que ell apunyalés el menor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia