La Policia Local imputa dues persones de Cardedeu pel robatori de 3 jardineres

La Policia Local de Cardedeu ha imputat dues persones residents al municipi acusades de robar 3 jardineres de la via pública valorades en 450 euros.

Els fets van tenir lloc la matinada del 17 al 18 de juliol, només 12 hores després que la brigada municipal hagués col·locat les jardineres en el marc de les obres de millora de la plaça de Joan Alsina. Tres dies després el regidor de governació, Pere Freixas, va presentar una denúncia a les dependències de la Policia Local pel furt de les tres jardineres i va demanar l'ajut dels veïns per aconseguir recuperar-les.

Segons el consistori, gràcies a la col·laboració ciutadana s'han pogut localitzar les jardineres en un domicili de la població i s'ha pogut imputar els presumptes autors del furt. Ara el jutge haurà de decidir quines mesures pren al respecte.

Ell regidor de governació, Pere Freixas, ha mostrat la seva satisfacció pel resultat de la investigació i demana a la població «que denunciï qualsevol fet delictiu que es detecti al municipi perquè així la Policia pugui fer la seva feina amb eficàcia com s'ha demostrat en aquest cas». Freixas també ha subratllat que «l'Ajuntament i la Policia es prenen molt seriosament els petits furts i robatoris de mobiliari i de bicicletes que se succeeixen a Cardedeu». Finalment el regidor vol agrair a tots els ciutadans que han prestat la seva col·laboració per a la resolució del cas i ha afegit que «cap acte que atempti contra els béns que són de tots, per petit que sigui, quedarà impune».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.