L'incendi d'un autocar col·lapsa tot el matí la C-58, a l'altura del nus de la Trinitat, a Barcelona

Col·lapse monumental a l'autopista del Vallès. Centenars de conductors van quedar atrapats ahir al matí a la C-58 entre Sabadell i Barcelona en sentit sud perquè un autocar amb matrícula francesa es va incendiar a pocs metres de l'entrada del nus de la Trinitat sense causar ferits. Les tasques de retirada del vehicle incendiat i de neteja de la calçada es van allargar tot el matí i la circulació no es va normalitzar fins a la tarda.

En l'autocar, hi viatjaven 66 turistes francesos que van poder baixar de l'autobús de seguida que van veure que sortia fum del motor, possiblement per una avaria mecànica. Ningú va quedar ferit i els passatgers van ser traslladats a un altre autocar per continuar el viatge. Quatre dotacions dels Bombers de Barcelona es van traslladar fins al lloc dels fets per apagar les flames que cremaven l'autocar. L'incident va succeir quan passaven pocs minuts de les vuit del matí i va obligar a tallar dos carrils de la C-58. Ràpidament es va congestionar l'autopista i al cap de poc la retenció ja havia arribat als dotze quilòmetres, entre Badia del Vallès i Barcelona. Al llarg de tot el matí hi va haver entre un i dos carrils tallats al punt quilomètric 0,5 de la C-58, ja que l'autocar n'ocupava un, la qual cosa va provocar que la circulació no millorés i que al migdia encara hi hagués deu quilòmetres de cua. De retruc, la congestió circulatòria va afectar les altres vies que conflueixen a l'entrada de Barcelona des del Vallès, on també es van formar cues, tot i que menys llargues. A la C-17 hi va haver retencions entre Montcada i Reixac i l'avinguda Meridiana de Barcelona, i a la C-33, entre Montcada i el nus de la Trinitat, sempre en sentit sud, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.