El jutge allibera els cinc detinguts per la baralla mortal de Vic perquè els testimonis no els identifiquen

El jutjat de Vic va deixar en llibertat ahir al matí els cinc joves detinguts (tres equatorians i dos colombians) en relació amb la batussa que diumenge a la matinada va acabar amb un noi mort, Abdelaziz Agannan, i el seu company hospitalitzat. Les víctimes, marroquines i veïnes de Viladrau, van entrar amb una noia llatinoamericana a la discoteca Salsabor de Vic i això va desencadenar la baralla mortal, segons informació recopilada per El 9 Nou.

Els cinc detinguts van ser interrogats durant hores dimarts a la tarda al jutjat número 4 de Vic i després d'escoltar la seva versió, el jutge va ordenar que se'ls prorrogués la detenció amb la finalitat de sotmetre els detinguts a diverses rodes de reconeixement amb alguns testimonis dels fets, entre ells el company de la víctima mortal, un home de 36 anys que va acabar amb una cama trencada i diverses contusions i que dimarts ja va ser donat d'alta de l'hospital de Vic, on havia estat ingressat diumenge. Les rodes de reconeixement es van realitzar ahir al matí i el seu resultat va ser negatiu i, per aquest motiu, el jutge va decretar llibertat provisional per als cinc detinguts, que no tenen antecedents policials. El jutge, però, els va imposar mesures cautelars: els va retirar el passaport perquè no abandonin el país i els va fixar l'obligació de presentar-se al jutjat cada quinze dies.

Mentrestant, els Mossos continuen les investigacions i no descarten que es puguin practicar més detencions de persones implicades en la baralla i poder determinar qui va ser, enmig de la confusió de la batussa, l'autor de la punyalada que va posar fi a la vida d'Abdelaziz Agannan, que va morir a conseqüència d'una única ganivetada que li va travessar el cor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.