Successos

Successos

Un home de 67 anys mor ofegat a la platja Gran de Platja d’Aro

Una nena de 10 anys, en estat crític després de gairebé ofegar-se a la piscina municipal de les Preses

Un home va morir ahir al migdia ofegat a la platja Gran de Platja d’Aro. Els fets van tenir lloc després de la una del migdia, un testimoni va alertar els serveis d’emergència que hi havia un home surant a l’aigua a uns cinquanta metres de la platja. Segons va confirmar Protecció Civil, el cos de l’home, que es va localitzar a l’atura del carrer Miramar, va ser traslladat a la sorra, on un socorrista li va practicar les primeres maniobres de reanimació en espera de l’arribada dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van continuar les maniobres sense èxit. La víctima tenia 67 anys i és de nacionalitat espanyola. En el moment dels fets la platja estava vigilada per socorristes i tenia hissada la bandera verda. Fins al lloc dels fets es va desplaçar l’helicòpter i una ambulància del SEM, i patrulles dels Mossos d’Esquadra i la policia local.

Per altra banda, una nena de 10 anys va resultar ferida crítica ahir després d’estar a punt d’ofegar-se a la piscina municipal de les Preses. El cos d’emergències sanitàries va rebre l’avís de l’incident a dos quarts d’una del migdia, i hi va desplaçar dues ambulàncies i un helicòpter. En arribar al lloc dels fets es va comprovar que la nena presentava lesions de caràcter molt greu i es va decidir traslladar-la amb l’helicòpter a l’hospital de Sant Pau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia