Tenen un accident de moto a Roses i els Mossos investiguen perquè el conductor duia una pistola

Sis motocicletes xoquen a les Planes d'Hostoles i nou persones resulten ferides

Els Mossos d'Esquadra estan investigant un accident de circulació a l'entrada de Roses. Els fets van tenir lloc ahir de bon matí a la carretera de Roses, a la C-260, a la darrera rotonda abans d'entrar al municipi. Un motorista, amb una Yamaha de gran cilindrada, es va accidentar en sortir de la carretera, i ell i l'acompanyant van resultar amb ferides de diversa consideració. Pel que fa al noi, Carlos Villarejo Rabadan, veí d'Olot, va haver de ser traslladat en ambulància en estat greu fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos d'Esquadra, a l'hora de tancar aquesta edició encara no havien identificat la noia, que va resultar amb ferides molt greus i va haver de ser traslladada en helicòpter al mateix centre hospitalari. El noi, a qui no van poder fer el test d'alcoholèmia, duia un revòlver que va ser comissat pels agents i, ara, els Mossos d'Esquadra estan investigant la seva procedència. De moment, Villarejo continuava ahir a la nit en observació a l'hospital en espera que la investigació policial determini si se l'ha de detenir.

D'altra banda, sis motocicletes van xocar ahir prop de les dues del migdia, a l'alçada del quilòmetre 39,5 de la C-153, al terme municipal de les Planes d'Hostoles, a la Garrotxa. A causa de l'accident múltiple hi va haver nou ferits –entre conductors i acompanyants–, vuit de caràcter lleu i un d'extrema gravetat, que va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos desconeixen les causes del sinistre en què van participar aquestes sis motocicletes.

Cap accident mortal

A la xarxa viària catalana no es va registrar cap accident de trànsit mortal durant el cap de setmana, entre les tres de la tarda de divendres fins a les vuit del vespre de diumenge, segons el balanç del Servei Català de Trànsit (SCT).

Pel que fa als problemes de mobilitat, durant la tarda de divendres es van produir les retencions habituals a les entrades i sortides de Barcelona. Al llarg de dissabte, va dominar la fluïdesa a tota la xarxa vària catalana, si bé hi va haver problemes puntuals derivats de dues incidències: un accident a l'AP-7, a Hostalric, i una avaria d'un vehicle a la C-17, a Seva. D'altra banda, en l'operació tornada d'ahir diumenge, també va predominar la fluïdesa, tot i que al llarg de la tarda es van registrar alguns problemes, com ara a l'N-II, amb retencions de dos quilòmetres a Sant Julià de Ramis i de tres quilòmetres a Tordera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.