Successos

Continua la recerca de la professora mallorquina desapareguda a l'Índia

Els cossos trobats ahir són els d'una romanesa i una danesa

La família de Lourdes Morro demana la intervenció d'un helicòpter de les tropes espanyoles a l'Afganistan

La recerca de la professora mallorquina Lourdes Morro continua a la zona afectada pel temporal a l'Índia, després que s'hagi constatat que cap dels cossos trobats ahir era el seu. Les víctimes eren una ciutadana romanesa i una altra danesa, que havien desaparegut fa dos dies a la mateixa zona, la del Caixmir. En aquestes tempestes, almenys 175 persones han perdut la vida.

Les operacions de recerca són complicades perquè es tracta d'una zona de difícil accés i la situació meteorològica tampoc ho afavoreix. Precisament per això, el govern de les Illes Balears ha sol·licitat al Ministeri d'Afers Estrangers que faci arribar a l'Índia un helicòpter de recerca de la base de les tropes espanyoles a l'Afganistan. Aquesta petició ha estat feta per escrit per la germana de Lourdes Morro, i el govern balear l'ha tramès al ministeri.

Morro es va veure sorpresa per una allau de fang provocada per les fortes pluges quan havia acampat en una vall de l'entorn de Leh amb la seva parella, Rafael Roca, que n'espera notícies en un hospital de Nova Delhi mentre es recupera d'una ferida en una cama. Tampoc no hi ha pistes sobre els altres dos desapareguts de l'Estat espanyol, Fernando Ezquerro i Rodrigo del Cid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.