Successos

Estats Units

Les autoritats de Florida busquen un caiman com a sospitós de la mort d’un home

La víctima ha caigut en un llac d’un parc públic a Largo quan intentava recuperar un disc volador

Quatre persones han mort en l’última dècada per atacs no provocats de cocodrils o caimans

Les autoritats de Florida (Estats Units d’Amèrica, EUA) busquen aquest dimarts un caiman que se sospita ha matat un home que ha caigut en un llac d’un parc públic quan s’hi ha apropat a buscar un disc volador (frisbee) que hi ha caigut, segons han informat mitjans locals.

La policia de la ciutat de Largo, a la costa oest de Florida, ha indicat que tot apunta a què l’home ha mort en una àrea del Parc John S. Taylor on hi ha cartells que avisen que cal anar amb compte amb els caimans.

La Comissió per a la Conservació de la Vida Silvestre i la Pesca (FWC) ha enviat un caçador de caimans per a intentar trobar l’animal, segons ha informat la Policia local. “Un caçador de caimans contractat treballa per matar un caiman i es faran esforços per determinar si està involucrat” en la mort del senyor, de 47 anys, ha confirmat l’FWC.

En l’última dècada quatre persones han mort per atacs no provocats per part de cocodrils o caimans a Florida, l’última de les quals el 2018, segons dades de l’FWC de l’Estat. D’ençà que l’FWC comptabilitza els atacs d’aquest tipus a l’Estat, el 1948, hi ha registres que 26 persones han mort com a conseqüència de l’atac no provocat d’un caiman. Des de 2012 s’han registrat 106 atacs a humans per part d’aquests animals, 76 dels quals han estat classificats com a greus per la FWC.

En un d’aquests casos, fa dos anys, un home va sobreviure a un atac al mateix llac quan un caiman li va mossegar a la cara i a una de les mans quan intentava també recuperar un disc volador, segons el canal Fox 13



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia