Successos

estats units

El jutge ordena que continuï detinguda la nena de 10 anys que va matar a una dona als EUA

El pare havia demanat que pogués esperar la citació judicial a casa amb un grilló electrònic amb GPS

La nena de 10 anys que va ser arrestada aquest dimarts per la mort a tirs d’una dona que es barallava amb la seva mare a Orlando, Florida, haurà de romandre sota custòdia fins que es defineixi com es procedirà amb el seu cas, segons ha decidit aquest dimecres el jutge.

La nena, que va ser detinguda i acusada d’assassinat en segon grau, es troba sota custòdia en el Centre de Justícia Juvenil del comtat d’Orange, on van tenir lloc els fets.

En l’audiència, el pare de la menor, Dewan Dennis, li va demanar al jutge Michael Murphy que permetés que la nena esperés a la seva casa amb un grilló electrònic amb GPS en el turmell sota la supervisió de la família, segons ha informat el diari ‘Orlando Sentinel’.

El jutge, però, no ha acceptat la sol·licitud i ha decidit que la menor ha de romandre sota custòdia fins que la fiscalia decideixi si presentarà càrrecs formals en contra seva.

La fiscal estatal en els comtats d’Osceola i Orange, Monique Worrell, ha dit en un comunicat que per a prendre aquesta decisió consideraran “tots els fets”, inclosa l’edat de la nena, i “les circumstàncies que l’envolten”. No és clar encara si seria jutjada com a menor o com a adulta.

“Qualsevol que siguin els càrrecs que finalment presentem, si n’hi hagués, es garantirà que rebi les intervencions necessàries per a abordar el seu comportament, ajudar-la a canviar i créixer, i garantir la seguretat del públic en el futur”, ha dit la fiscal.

Testimonis dels fets van informar les autoritats que la mare de la menor, Lakrisha Isaac, i la víctima, Lashun Rodgers, estaven discutint fortament el passat 30 de maig en una urbanització d’Orlando.

Minuts després, Rodgers va deixar de discutir i començava a marxar quan la nena va treure l’arma de la bossa que la seva mare li havia donat poc abans i va disparar mortalment a la dona dues vegades. “No hauria d’haver colpejat a la meva mamà”, va dir la nena, segons testimonis de l’incident.

Issac, la mare, va ser detinguda i afronta càrrecs per “homicidi involuntari per negligència culpable” agreujat amb arma de foc, no emmagatzemar correctament una arma de foc i negligència infantil, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia