Successos

Troben mostres d’ADN al jersei que duia Helena Jubany

La policia científica assegura que les mostres, “poc concloents”, són d’almenys dues persones

El jutjat de Sabadell prendrà ADN a Xavi Jiménez, l’únic investigat actualment del cas

La policia científica ha trobat ADN a la roba que portava l’Helena Jubany el 2001 quan va ser assassinada, segons ha avançat el periodista Carles Porta, director del programa Crims , de TV3 i Catalunya.

El germà de l’Helena, Joan Jubany ha confirmat la troballa en declaracions a Catalunya Ràdio, assegurant sentir-se “esperançat” per les mostres d’ADN localitzades de persones diferents: “Ara toca comprovar de qui és l’ADN, que pot ser determinant per saber qui va matar l’Helena”, ha afirmat.

Segons ha explicat la directora de continguts de la productora True Crime Factory, responsable del programa Crims, s’ha trobat ADN de dues persones, a la part del davant del jersei. Segons ha explicat a Catalunya Ràdio, la policia explica a l’informe que les mostres són “poc concloents”. El jersei que portava Jubany és l’única prova que guardava el jutjat del cas.

Aquest dimecres, el jutjat de Sabadell ha citat Xavi Jiménez, l’únic investigat per l’assassinat de Jubany en l’actualitat, per extreure-li una mostra d’ADN.

Punsí ha explicat que també s’ha trobat una altra mostra d’ADN a la part del darrera, que és d’una dona i que podria no ser de la mateixa Jubany.

El fiscal i l’acusació particular van demanar que s’analitzés la roba que es va recuperar de l’Helena del terrat contigu des d’on la van llançar el 2001 per intentar trobar restes biològiques que puguin vincular l’únic imputat amb el crim, o fins i tot imputar algú altre, com Santiago Laiglesia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia