Successos

Un cotxe envesteix un grup de ciclistes, en mata dos i fuig

Els Mossos detenen finalment el conductor després de deu hores

Rubí decreta tres dies de dol per les morts

Un cotxe va envestir ahir al matí un grup de vuit ciclistes que circulaven per la C-243c, a l’altura de Castellbisbal (Baix Llobregat), provocant la mort de dos d’ells de 66 i 72 anys. Una de les víctimes va perdre la vida a la carretera, mentre que el seu company ferit de gravetat era traslladat en helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron, on va morir en arribar-hi. A banda de les víctimes mortals, tres ciclistes més van resultar ferits en l’accident i dos –un dels quals en estat crític– continuen ingressats a l’hospital de Bellvitge. Els serveis d’emergència van atendre un altre ciclista ferit lleument, que va ser donat d’alta allà mateix, mentre que la resta del grup van sortir il·lesos de la col·lisió.

L’avís del sinistre es va rebre a les 10.47 h i va passar al punt quilomètric 0,5, on el vehicle va xocar frontalment contra el grup i va fugir dels llocs dels fets. Unes hores més tard, la policia municipal de Martorell va localitzar el vehicle sense el conductor i hores més tard els Mossos d’Esquadra aconseguien detenir el conductor del vehicle deu hores després de fugir del lloc de l’accident. Segons informava la policia catalana la investigació del cas es manté oberta i el conductor implicat ja es trobava en dependències policials. Amb aquestes dues víctimes, són 111 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària catalana.

L’Ajuntament de Rubí ha decretat tres dies de dol oficial per la mort dels ciclistes rubinencs. Les banderes de la casa consistorial onejaran a mig pal en senyal de solidaritat amb les víctimes i les seves famílies. L’alcaldessa, Ana María Martínez, lamentava profundament el succés i expressava el suport del consistori i de la ciutat a les famílies i amistats de les víctimes, així com al Club Ciclista Rubí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia