Successos

Presó per a la dona detinguda per l’assalt mortal al bingo de Tortosa

El menor implicat en el mateix fet està internat en un centre especialitzat

La policia tem que el tercer implicat hagi pogut fugir a França

La jutgessa que investiga l’assalt del bingo de Tortosa, durant el qual va morir una treballadora i un client va resultar ferit, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona detinguda dimecres per haver pres part en els fets.

La causa continua sota secret de sumari i, per tant, encara no està clar el mòbil dels fets, ja que els assaltants no es van endur la recaptació del local. Dimarts, un jutge de menors de Tarragona va ordenar l’internament en un centre del menor que també hauria participat en els fets i, com la dona, va ser detingut dilluns al vespre.

Els cossos i forces de seguretat segueixen buscant un tercer home que hauria participat en l’assalt de matinada però que hauria pogut fugir, possiblement a França.

A tots tres se’ls atribueix haver irromput a l’interior del local, on van disparar a un client que va resultar ferit i posteriorment a la treballadora, que acabava d’accionar l’alarma i que va ser ferida mortalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia