Successos

estats units

Un home entra a la casa de Nancy Pelosi i ataca el seu marit

La presidenta de la Cambra no es trobava a la casa quan es va produir la violació del domicili i l’agressió al seu marit

Un home ha estat detingut aquest matí després d’entrar a la casa de San Francisco de la presidenta de la Cambra de Representants dels Estats Units, Nancy Pelosi, i atacar el seu marit, Paul Pelosi.

El portaveu de Nancy Pelosi, Drew Hammill, ha confirmat en un comunicat el succés i ha explicat que l’individu ha entrat a la casa i ha atacat “violentament” a Paul Pelosi, qui ha estat portat a l’hospital per a ser atès i s’espera que es recuperi “totalment” d’aquesta agressió.

La presidenta de la Cambra no es trobava a la casa quan es va produir la violació del seu domicili i l’agressió al seu marit, segons el comunicat.

“La presidenta i la seva família estan agraïts per la ràpida resposta dels serveis d’emergència i els professionals sanitaris i reclamen privacitat en aquest moment”, ha conclòs el comunicat de Hammill.

No és la primera vegada que el marit de Nancy Pelosi és notícia. El mes d’agost passat va ser condemnat per conduir embriac al maig, quan va estar involucrat en un accident de trànsit, succés pel qual es va declarar culpable en un jutjat de Califòrnia.

El marit de la presidenta de la Cambra de Representants va ser condemnat a complir vuit hores de serveis comunitaris i pagar una multa de 5.000 dòlars per a restituir els danys causats al conductor del vehicle contra el qual va xocar, així com altres 2.000 dòlars al tribunal.

El jutge del cas va condemnar a Pelosi a cinc dies de presó que no haurà de complir, en descomptar-se les hores que va passar en el calabós després de l’accident i perquè el jutge va considerar que ha tingut bon comportament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia