Successos

Un home ha mort mentre treballava per una empresa de jardineria a S’Agaró

La víctima ha caigut d’un arbre des d’una alçada aproximada de 10 metres

Un home ha mort mentre treballava per una empresa de jardineria a S’Agaró. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís cap a tres quarts d’una del migdia per dirigir-se a la Urbanització Sa Gavina de S’Agaró, on s’ha produït l’accident laboral. Per causes que ara s’investiguen, un treballador de 37 anys que es trobava fent treballs de poda, ha caigut d’un arbre des d’una alçada aproximada de 10 metres. Tot i que els serveis mèdics li han intentat salvar la vida practicant maniobres de reanimació, l’home ha mort.

Tot seguit, els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia