Successos

estats units

La policia d’Oklahoma troba set cadàvers mentre buscava dues joves desaparegudes

Han estat localitzats en una propietat d’un conegut delinqüent sexual

Les adolescents, de 14 i 16 anys, figurarien entre les víctimes

Macabre descobriment a Oklahoma. La policia va trobar set cadàvers dilluns a la tarda en una propietat de la localitat d’Henryetta, a 145 quilòmetres d’Oklahoma, mentre buscava dues adolescents desaparegudes el cap de setmana, segons han informat aquest dimarts les autoritats locals. Tot apunta que entre les víctimes hi hauria les dues noies que estaven buscant Ivy Webster, de 14 anys, i Brittany Brewer, de 16. També s’hauria trobat el cos sense vida de Jesse McFadden, de 39 anys, un delinqüent sexual registrat que residia a la propietat on es va fer el macabre descobriment. Els altres cadàvers podrien pertànyer a familiars de McFadden, segons indiquen les autoritats, amb l’advertència que cap de les víctimes havia estat confirmada formalment pel metge forense de la zona. Els forenses treballen en la identificació dels cadàvers i en determinar la causa de les morts.

Dilluns, després que les joves no haguessin tornat a casa diumenge al vespre, la policia va emetre una alerta ambre en la qual advertia que les dues adolescents viatjaven amb McFadden, després que suposadament les haguessin vist amb ell. McFadden, informen els mitjans locals, tenia dilluns programat un judici al comtat de Muskogee per fer servir el telèfon mentre estava a la presó per enviar missatges de contingut sexual a una adolescent, però no es va presentar. Els mitjans locals informen que, segons consta en el registre de delinqüents sexuals d’Oklahoma, McFadden va ser condemnat per violació en primer grau el 2003 i posat en llibertat l’octubre del 2020.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia