Successos

Serbia

Un adolescent perpetra una matança en una escola de Belgrad

Un alumne de 14 anys dispara contra els seus companys i mata vuit menors i un vigilant, segons el ministeri de l’Interior

Almenys sis nens i un professor han resultat ferits

Un adolescent ha obert foc aquest dimecres en una escola de Belgrad i ha provocat al voltant d’una desena de morts i diversos ferits, segons informen aquest matí mitjans serbis.

L’incident s’ha produït cap dos quarts de nou del matí, quan un alumne del centre Vladislav Ribnikar, de 14 anys, ha disparat contra els seus companys, professors i personal de seguretat.

El ministeri de l’Interior serbi ha emès un comunicat en què confirma que vuit nens i un vigilant de seguretat han mort en l’atac. A més, sis nens i un docent han resultat ferits i han estat traslladats al Centre d’Emergències Tiršova.

Algunes publicacions, que citen fonts no oficials, eleven a deu la xifra de víctimes, incloent-hi un professor. A mes, situen en una quinzena la xifra de persones que haurien resultat ferides.

Segons Interior, totes les patrulles disponibles s’han desplaçat immediatament al centre escolar i ha detingut el presumpte autor de la massacre al pati de l’escola, situada a la municipalitat de Vracar, una de les 17 que formen la capital Sèrbia.

Es tracta d’un alumne de setè de primària que, K.K., nascut el 2009,que segons sospiten els investigadors hauria utilitzat una arma del seu pare.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia