Successos

Detinguts per robar un vedell i diverses eines d’una granja a Puigcerdà

Els fets van tenir lloc dimecres

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home i una dona, de 34 i 33 anys, per, presumptament, haver sostret un vedell d’uns quinze dies de vida i encara depenent de la llet materna d’una explotació ramadera del camí de Pedragosa de Puigcerdà. Els fets van tenir lloc dimecres i els arrestats, amb nombrosos antecedents i acusats d’un delicte de furt, també s’haurien endut una màquina radial, una màquina de soldar i tres bateries. El valor de tot plegat superava els 1.400 euros. Els efectius, gràcies a la informació recopilada en l’aplicació del Programa Operatiu Específic (POE) del Món Rural, van poder localitzar l’animal poques hores després en un garatge de les afores de la capital cerdana i el van lliurar al seu propietari, informa l’ACN.

Els detinguts passaran properament a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia