Successos

SUCCESSOS

Una forta pedregada tapona embornals i causa inundacions a baixos a Sant Hilari Sacalm

La plaça Doctor Gravolosa s’ha col·lapsat per l'aigua, un cotxe amb matrícula francesa ha quedat atrapat i els Bombers han hagut de rescatar els ocupants

S’han inundat també baixos de comercos, el pavelló, els casal d’avís i l’ajuntament

Una forta pedregada a primera hora de la tarda a Sant Hilari Sacalm ha provocat que els embornals quedessin embussats en diversos sectors de la població i l’aigua no pogués ser engolida. Els Bombers confirmaven que havien fet diversos serveis i que s’havien produït inundacions en domicilis i baixos. Les imatges de la pedregada ja han començat a córrer per les xarxes socials.

L’alcalde de Sant Hilari Sacalm, Joan Ramon Veciana confirmava fa uns minuts que havia caigut molta pedra, “tampoc molt grossa fet que no ha provocat desperfectes materials importants”.

L’alcalde explicava que no coneixia de grans desperfectes materials com a conseqüència de la pedregada. “Ha estat pedra de la mida d’un cigró o una avellana potser i ha caiguat durant pràcticament una hora.”

A la plaça Doctor Gravolosa en un punt per on passava antigament una riera ha quedat molt inundat i un cotxe amb dos ocupants que ha volgut passat malgrat haver-hi molta aigua embassada ha quedat atrapat i els seus ocupants han hagut d’enfilar-se al sostre i han hagut de ser rescats pels Bombers.

“És un punt baix -feia notar Veciana- i en situacions com aquesta els embornals es taponen i s’inunda”.

L’alcalde de Sant Hilari confirmava que l’episodi havia provocat inundacions en baixos de comerços però també ha inundat l’ajuntament, el pavelló i el casal d’avis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia