Successos

successos

Detinguts a Tossa i Figueres per tenir plantes de marihuana

Els Mossos detenen dos homes per tenir 915 plantes de marihuana en una casa a Figueres i un altre a Tossa de Mar amb 3.500 plantes a l’aire lliure

Un jutge ha enviat a presó dos homes, de 21 i 68 anys, que tenien un cultiu de marihuana a l’interior d’una casa de Figueres amb 915 plantes. Fruit d’una investigació prèvia, informa l’ACN, aquest mes de maig els mossos van concloure que a l’habitatge del carrer Domenec Rodil hi havia una plantació interior i intensiva amb un consum desmesurat de llum. El 2 de juny s’hi va fer una entrada i registre amb efectius de la Unitat d’Investigació, la de Seguretat Ciutadana i l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona i es van arrestar els dos responsables del cultiu per un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

El mateix 2 de juny al matí, els Mossos van fer un altre operatiu a Tossa de Mar on van localitzar un altre cultiu amb 3.500 plantes distribuïdes en unes clarianes de vegetació a la zona del Massís de les Cadiretes. Els agents van detenir un jove de 18 anys a qui van enxampar ’in fraganti’ quan una patrulla que estava fent tasques de prevenció d’incendis.

El jove sortia d’una pista forestal amb eines a la mà. Després d’explicar diverses versions, va acabar confessant que estava preparant una plantació de marihuana. Els agents van localitzar les plantes i van desmantellar la plantació.

El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia