Successos

successos

Dispara perdigons contra el veí i s’atrinxera a casa, a les Llosses

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home atrinxerat en una masia a les Llosses, després que aquest ferís el veí amb una arma de caça carregada amb cartutxos de perdigons. Segons informa l’agència ACN, el detingut va disparar contra el seu veí, que va resultar ferit, i tot seguit es va atrinxerar a casa seva. En aquesta línia, el sotsinspector dels Mossos d’Esquadra al Ripollès, Rafael Manzano, va explicar, durant la roda de premsa que es va fer a la tarda a la comissaria de Ripoll, que els agents del grup especial d’intervenció (GEI) van estar negociant amb el detingut perquè sortís de la masia, però no ho van aconseguir i, finalment, van haver d’accedir a l’habitatge. Un cop a dins, l’home els va rebre a trets, però els agents el van poder neutralitzar. Tot i així, com a conseqüència del tiroteig, el detingut i un agent del GEI van resultar ferits. Segons Manzano, l’estat de tots els ferits és lleu. D’altra banda, també va remarcar que les lesions que va provocar la persona detinguda al seu veí no van ser greus perquè va disparar des de casa seva, a una distància que va fer que no el pogués ferir de mort.

Conegut al poble

La masia on van passar els fets és les Lloberes, al Ripollès. Segons van poder explicar alguns dels veïns, el jove atrinxerat és molt conegut al poble: “Sempre feia autoestop perquè no té carnet de conduir i els veïns l’agafàvem”, va explicar un d’ells. Segons diuen, si no s’hagués tancat a la casa, l’home hauria fugit fàcilment perquè coneix molt bé la zona. En aquesta finca hi ha dues cases: en una hi viva de lloguer la víctima i en l’altra, el detingut, des de feia anys, quan havia ocupat la masia de manera il·legal. Es tracta d’una zona aïllada i, per tant, els Mossos no temien pel fet que més persones hi poguessin resultar ferides.

Aquesta dada, però, no ha estat confirmada pels Mossos d’Esquadra, que es remeten al fet que la investigació encara continua oberta. En aquest sentit, el sotsinspector Manzano assenyala que no els consta cap denúncia entre els dos veïns del municipi.

Negociació infructuosa

Durant el dispositiu policial, els agents van intentar negociar amb el detingut perquè sortís de la masia, però els intents van ser infructuosos. Els membres del GEI, doncs, van accedir a l’habitatge; la persona que hi havia atrinxerada els va rebre a trets, i aquests el van haver de neutralitzar.

Finalment el detingut va resultar ferit, en estat greu, i va haver de ser traslladat en helicòpter a l’hospital. En paral·lel, un agent dels GEI també va ser ferit però amb pronòstic lleu. Ara el detingut està acusat de temptativa d’homicidi.

http://www.elpuntavui.cat/punt-divers/article/4-divers/2301462-el-detingut-a-les-llosses-ha-disparat-40-perdigonades-al-seu-vei-abans-d-atrinxerar-se-a-casa-seva.html?cca=3

2301462



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]