Punt divers

L'Ajuntament de Roquetes modifica el contracte amb la concessionària de la piscina coberta per poder finalitzar l'equipament

TERRES DE L'EBRE

El ple de l'Ajuntament de Roquetes ha aprovat la modificació del contracte de concessió per a la construcció i explotació de la piscina coberta amb l'empresa Arc, amb l'objectiu de desencallar les obres de l'equipament i poder obrir-lo al públic en un termini d'uns dos mesos. Després de registrar com a propietat municipal la finca sobre la qual s'havien iniciat les obres, el consistori va autoritzar, per unanimitat del ple celebrat aquest dimarts a la nit, que l'empresa adjudicatària hipotequi la concessió per finançar les actuacions pendents. El contracte, a més, afegirà a l'import del pressupost d'adjudicació inicial (3.548.502 euros) les obres complementàries per valor de 622.829 euros, aprovades per l'anterior equip de govern. Per últim, el consistori ha aprofitat la modificació per renegociar els costos financers que suposarà l'obra per a les arques municipals en termes més avantatjosos, segons ha assegurat l'alcalde, el republicà Paco Gas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.