Successos

Enxampat amb deu quilos de cocaïna en un control a l’AP-7

Els Mossos d’Esquadra han fet pública la detenció d’un conductor mentre viatjava amb prop de 10 quilos de cocaïna al cotxe. Els agents estaven fent un control de pas al quilòmetre 111 de l’AP-7, a l’accés de Sant Celoni, quan van aturar un vehicle amb dos ocupants, un home i una dona. En identificar-los van comprovar que les dades del conductor no coincidien amb les del titular del vehicle i el conductor es va anar posant cada cop més nerviós quan van començar a interrogar-lo sobre la relació amb el propietari del cotxe. Això va dur els agents a escorcollar el vehicle i van localitzar al portaequipatge una bossa esportiva amb nou paquets d’una pols blanca que posteriorment es va confirmar que era cocaïna. En total hi havia 9,9 quilos valorats en més de 346.000 euros.

Els fets van passar el passat 23 de juliol i el conductor del vehicle, un home de 51 anys, va quedar detingut per presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues. La dona que l’acompanyava també va quedar denunciada penalment pels mateixos fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia