Successos

S’eleven a onze els detinguts per l’assalt a la discoteca Costa Este de Palafrugell

El nombre de detinguts per l’assalt a la discoteca Costa Este de Calella de Palafrugell s’ha elevat a onze. Tots ells són joves del municipi que, a més, tenen prohibit acostar-se a l’establiment. De fet, el jutge ha dictat una ordre d’allunyament de la discoteca contra tots ells, segons informa l’ACN.

Els fets es van produir després que el personal no permetés l’entrada al grup, que ja havia protagonitzat enfrontaments anteriorment amb els membres de seguretat de la discoteca.. Va ser aleshores quan els detinguts van començar a llançar tanques d’obra, ampolles de vidre i altres objectes contra el personal, que va haver de refugiar-se a l’interior de la discoteca. La policia va iniciar una investigació conjunta amb els Mossos per trobar els responsables.

Inicialment, van identificar i arrestar tres joves, dos d’ells en un altre establiment. Quan van veure la policia van intentar escapar, però els agents els van poder interceptar. El tercer dels arrestats estava a l’aparcament. La investigació a través de les càmeres de seguretat va seguir i al cap d’uns dies van detenir-ne tres més i ara ja són onze els que han hagut de passar davant del jutge, que els ha imposat a tots una ordre d’allunyament de Costa Este com a mesura cautelar.

Tots els detinguts es troben actualment en llibertat i no es descarta fer més detencions. Arran dels fets, la policia local i els Mossos han incrementat la presència a la zona amb patrulles més continues durant els dies de més concurrència al local. D’altra banda, la discoteca també va instal·lar limitadors de so que la policia local podia activar quan considerés oportú, a més de millorar l’enllumenat i la seguretat.

L’únic incident

L’assalt a la discoteca ha estat dels pocs incidents que s’han registrat a l’establiment aquest estiu. El nombre de queixes i denúncies per soroll i molèsties als veïns han caigut de manera destacable en relació amb l’estiu passat, que eren constants i es va acabar convertint en un dels problemes habituals. Des del consistori vinculen aquesta disminució de queixes al fet que les multes han sorgit efecte i que les patrulles s’han intensificat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia