Successos

El quadern negre

Tura Soler

Auxili per defunció

Els familiars de Joel Mont, el noi desaparegut i trobat mort a Blanes, que oficialment encara no té nom, demanen suport econòmic per, quan puguin, traslladar i enterrar el difunt

Encara no tenen la certificació oficial que el cadàver que ells mateixos van trobar a Blanes el 2 de setembre és el de Joel Mont Montero, que havia desaparegut, però la família del noi, en previsió de les despeses que els suposaran el trasllat i la inhumació del cos, que compten dur a la Seu d’Urgell, a banda dels costos que hauran d’afrontar per haver hagut de contractar un advocat, han emès un comunicat i demanen ajuda econòmica. En el comunicat també lamenten el poc suport que van tenir per buscar el noi quan estava desaparegut i la poca informació que els han facilitat sobre la investigació un cop s’ha sabut que era mort.

Aquest és el comunicat:

“Som la família de Joel Mont Montero. Per als que no coneixen el cas encara, Joel va desaparèixer el 15 d’agost del 2023. Des del principi la família sabíem que no era normal que no en sabéssim res, tot i així van decidir catalogar-ho com a desaparició voluntària, amb la conseqüència de no rebre cap mena d’ajuda per part dels cossos policials. El 2 de setembre, vam decidir organitzar una batuda de recerca popular, amb el fatídic desenllaç de trobar nosaltres mateixes el cos sense vida i en un estat de descomposició molt avançat... Des de llavors seguim sense cap mena de notícia. Com que la informació que ens han estat brindant és mínima, ens hem vist obligades a contractar un advocat.

L’únic que sabem avui és que l’autòpsia encara no ha estat realitzada, només li han fet un estudi radiològic, fet el 18 de setembre, i encara no està finalitzat. Les proves d’ADN tampoc no estan finalitzades. Per a nosaltres és una angoixa i un dol diari barrejat amb un dolor insuportable a hores d’ara.

En aquest comunicat desgraciadament ens veiem obligats a sol·licitar ajut econòmic a totes les persones que puguin aportar un mínim voluntàriament, ja que se’ns acosten unes despeses que íntegres desafortunadament no podem afrontar-les soles. Som com la gran majoria de la ciutadania, gent treballadora i humil. Vam sol·licitar un pressupost i ens van donar un import orientatiu de 3.000 euros per a la seva incineració, que pot variar segons les gestions sobre trasllat del cos de Girona fins a la Seu d’Urgell que s’hagin de realitzar, sense comptar les gestions de l’advocat, per la deixadesa i pèssima informació que ens estan facilitant a les familiars.

Tota donació serà agraïda eternament i anirà destinada per cobrir la despesa de la incineració del nostre nen per quan ens ho tornin. Esperem que sigui ben aviat, ja que des que va desaparèixer el dia 15 d’agost està sent una tortura diària per a tota la família i Joel es mereix que tots els seus éssers estimats puguin acomiadar-se’n i poder descansar en pau.” Les aportacions es poden fer a través d’aquest enllaç:

https://gofund.me/2c294662



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia