Successos

Set detinguts en una inspecció a una discoteca de Barcelona

Els Mossos els acusen de traficar amb droga en un local de l’Eixample

Hi ha 28 persones més denunciades per tinença d’estupefaents

Els Mossos d’Esquadra han detingut set persones acusades de traficar amb droga i n’han denunciat 28 més per tinença d’estupefaents en la inspecció en una discoteca del districte barceloní de l’Eixample. Es tracta de la la discoteca City Hall, situada a la Rambla Catalunya, segons recull Efe de fonts properes al cas.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, l’operació, que s’ha dut a terme entre la mitjanit i dos quart de quatre de la matinada en col·laboració amb la Guàrdia Urbana i la Inspecció de Treball, ha comportat la identificació de 367 persones, la majoria de les quals eren clients de la discoteca.

La batuda s’ha saldat amb la detenció de set persones, sospitoses de traficar amb drogues a l’interior del local, i denúncies a 28 més per portar substàncies estupefaents.

A més, la policia ha trobat una gran quantitat de substàncies llançades a terra per clients de la discoteca, suposadament per desfer-se de la droga abans de ser escorcollats. S’han intervingut pots amb líquid i paperines amb pols blanca que ara hauran de ser analitzats.

La Guàrdia Urbana, al seu torn, ha aixecat quatre actes per infraccions administratives detectades al local. Les actes han estat motivades per vulneracions de la normativa horària i de civisme de l’Ajuntament.

D’altra banda, la Inspecció de Treball ha obert tres expedients per infracció de la normativa laboral, i s’ha va aixecat una altra perquè un controlador d’accessos no portava visibles les preceptives credencials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia