Successos

Nova batuda policial en un local d’oci nocturn de Barcelona

L’operatiu al club Wanasah, a l’avinguda de Sarrià, ha acabat amb un detingut i nou denunciats

Segona nit d’operatiu conjunt de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana (GUB) amb el registre d’un local d’oci nocturn al districte de les Corts de Barcelona.

La batuda policial al club Wanasah, al número 44 de l’avinguda de Sarrià, ha acabat amb 84 persones identificades, un detingut per un delicte contra la salut pública i nou denunciats per possessió de drogues, segons informa l’ACN. En paral·lel, la inspecció ha detectat fins a vuit infraccions al local, dues per manca d’acreditació visible als controladors d’accés i les altres sis per irregularitats de caire administratiu, de seguretat i de llicència d’activitat.

L’operatiu policial de Mossos d’Esquadra i GUB s’ha produït entre les 03.00 i les 05.00 hores de la matinada i ha mobilitzat un total de 61 agents.

Ahir, a l’Eixample

Ahir els Mossos d’Esquadra van detenir set persones acusades de traficar amb droga i en van denunciar 28 més per tinença d’estupefaents en la inspecció en una discoteca del districte barceloní de l’Eixample, concretament la discoteca City Hall, situada a la Rambla Catalunya. Es van identificar 367 persones, la majoria de les quals eren clients de la discoteca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia