Successos

SUCCESSOS

Detenen un camioner begut que circulava fent esses

Els Mossos d’Esquadra han detingut un camioner begut que circulava fent esses i que va xocar contra una tanca a l’autovia de Banyoles. Les patrulles el van aconseguir aturar a la C-66 a l’altura de Palol de Revardit, després que el transportista abandonés l’autopista AP-7, on també conduïa de manera erràtica. Gràcies a l’avís de diversos conductors, que van trucar al 112, el van poder atrapar a l’altura del pont de la República.

Abans, havia xocat amb el tràiler contra la tanca d’una benzinera propera. El camioner, que té 64 anys i és estranger, es va negar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. Se l’acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit per agafar el volant anant begut.

Els fets van tenir lloc ahir a primera hora de la tarda. A quarts de dues, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís des de la sala operativa que hi havia un tràiler amb plaques de matrícula estrangeres que circulava de manera temerària per l’AP-7, donant cops de volant i fent esses.

Les patrulles van anar fins a l’autopista per intentar interceptar-lo, però poca estona després, un altre avís al 112, aquest cop procedent de conductors que circulaven per la C-66 i s’havien topat amb el camió, els va redirigir cap a l’autovia de Banyoles.

Poc abans d’un quart de tres de la tarda, patrulles de trànsit de les comissaries de Girona i Banyoles van localitzar el tràiler i el van aconseguir aturar al quilòmetre 36 de l’autovia, dins el terme de Palol de Revardit. El camioner, que circulava en sentit Banyoles, feia poc que havia xocat contra la tanca d’una benzinera propera, però tot i això havia continuat la marxa.

L’home, que és estranger i té 64 anys, va baixar de la cabina amb clars símptomes d’anar begut. A més, es va negar a fer la prova d’alcoholèmia. Davant les evidències, els Mossos d’Esquadra el van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia