Successos

successos

Investiguen com a crim masclista la mort d'una dona a Barcelona

Va ser trobada ahir amb signes de violència al seu pis del districte de Sant Martí

Els Mossos d’Esquadra  contemplen la possibilitat que l'assassinat d'una dona al districte de  Sant Martí de Barcelona  pugui ser un crim masclista però mantenen obertes altres hipòtesis, segons  han indicat a l'ACN fonts properes al cos. 

Els fets van tenir lloc divendres a les 12.45 hores quan la policia va rebre un avís que alertava sobre una persona morta a l'interior d'un domicili ubicat al carrer Navas de Tolosa de la capital catalana. Els Mossos van rebre l'avís a les 12:45 h. de divendres. En arribar  al lloc, els agents van constatar que el cos presentava signes de violència.

Segons ha pogut saber EFE una companya de pis de la víctima va ser qui va descobrir el seu cadàver.  La Montse, la companya de pis de la víctima, ha explicat que havia intentat parlar per telèfon amb la dona i que l'havia trucat reiteradament al mòbil. Com que no podia contactar amb ella, va decidir entrar a l'habitació de la víctima al pis que comparteixen, on va trobar el cos de la víctima sobre el llit, i després va avisar la policia. Encara no s'ha pogut trobar, explica la dona, el telèfon i les claus del pis de la víctima, que era d'origen marroquí i que havia tornat feia poc del país, al qual va viatjar per veure la seva família. La Montse ha indicat que la víctima tenia relació últimament amb un jove que resideix a França, i a qui diversos veïns diuen haver vist els últims dies juntament amb la dona als voltants de la casa. La companya de pis de la víctima també ha destacat que en els últims temps no havia observat cap canvi o actitud estranya en la dona, que deia estar contenta amb la seva feina. Agents de l'Àrea de Recerca Criminal dels Mossos investiguen les circumstàncies d'aquest homicidi, fet que està sota secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia