Successos

Detenen un home per robar en un restaurant i emportar-se un cotxe

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 19 de març a Verges un home, de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior d’establiment, un robatori i furt d’ús de vehicle i un furt a interior de vehicle.

Els fets van tenir lloc la matinada del 15 al 16 de març, quan es va produir un robatori amb força en un restaurant de la població de Verges. Un desconegut va forçar una finestra de la planta baixa i, un cop a dins l’establiment, va sostreure els diners de la caixa enregistradora. També van aprofitar per emportar-se unes bosses amb uns 700 euros en monedes, uns auriculars sense fils, 100 bitllets d’un dòlar i diverses ampolles.

La mateixa nit també van sostreure un turisme que estava estacionat al carrer Empordà d’aquesta població, a tant sols dos-cents metres del restaurant. El seu propietari en va denunciar el robatori i també la sostracció d’una caixa amb un monitor de visualització industrial d’ús professional que tenia a l’interior.

Poques hores després, al migdia del 16 de març, la Policia Municipal de Girona va localitzar el vehicle sostret accidentat a la rotonda de Vila de Perpinyà, a Girona. El turisme estava sobre la vorera col·lidit amb un arbre i dues senyals de circulació. Els agents municipals van aconseguir veure com el conductor i únic ocupant fugia corrents.

A dins el vehicle hi van localitzar una gran quantitat de monedes i les ampolles sostretes.

Tot apuntava que aquests fets delictius van ser comesos pel mateix lladre. Finalment, fruit de les indagacions i la informació aportada per la Policia Municipal de Girona, els agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat l’autor dels tres il·lícits.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia