Successos

Un menor de 14 anys, en estat molt greu per l’explosió d’un petard

Un menor de 14 anys es troba en estat molt greu i pronòstic reservat a causa de les ferides que va patir en una mà, al tòrax i la cara quan li va explotar el petard que estava manipulant, segons informa l’ACN. Els fets van passar ahir, pels volts de mitja nit, a la zona oest del barri de Sant Joan de Figueres. El noi va ser atès en un primer moment a l’hospital comarcal però se’l va acabar traslladant al Trueta per la gravetat de les lesions. El menor va arribar al centre hospitalari acompanyat per diversos familiars. La situació va provocar que s’hi acumulés un gran nombre de persones i va obligar a activar reforços policials.

Precisament, la Guàrdia Urbana ha intensificat aquests dies els controls i aquest dimecres va denunciar un menor de 16 anys per llençar petards de categoria F2 (per a majors de 16) en llocs no habilitats. La policia també va identificar divendres passat dos menors més de 3 i 4 anys que estaven llençant petards de la mateixa categoria, també a la zona oest.

L’Ajuntament ha emès també un ban on alerta de les prohibicions i ha habilitat un espai “segur” per llançar pirotècnia al Firal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia