Punt divers

Tres detinguts acusats de cinc robatoris comesos el mateix dia, quatre d'ells a Osona

CATALUNYA CENTRAL

Els Mossos d'Esquadra, juntament amb la policia de Tona, han detingut tres joves acusats de cinc robatoris amb força, quatre dels quals a la comarca d'Osona, i de robar dos vehicles a Badalona (Barcelonès) i a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) que, suposadament, utilitzaven per desplaçar-se i cometre els delictes. Els detinguts van ser enxampats divendres 28 de novembre quan fugien d'una empresa del polígon de les Goules de Tona, d'on havien sostret un moneder. Va ser una treballadora que es va adonar de la presència de tres persones que agafaven alguna cosa d'una bossa de mà qui va avisar a la policia.

Una vagada els presumptes lladres van ser interceptats, una patrulla dels mossos va traslladar els detinguts fins a les dependències policials. Un cop allà es va comprovar que, presumptament, eren els autors de quatre robatoris amb força més que s'havien comès el mateix dia en empreses d'altres poblacions, concretament un a Centelles (Osona), dos a Seva (Osona) i un a Cànovas (Vallès Oriental).

L'objectiu dels lladres eren els diners que trobessin en els calaixos i a les bosses de mà. En alguna ocasió els havien vist alguns treballadors, que en preguntar-los què feien allà els responien que anaven a demanar feina.

Als detinguts també se'ls imputa dos robatoris i furt d'ús de vehicle, un a Badalona el dia 24 de novembre i l'altre a Sant Andreu de la Barca el 25 del mateix mes. El primer vehicle va ser recuperat pels Mossos poc després de ser detinguts a Tona. El cotxe estava estacionat a prop de l'empresa on van entrar. El segon vehicle, que va ser sostret de l'empresa de Sant Andreu de la Barca on van accedir i on van cometre un furt, ha aparegut a Lleida.

Els detinguts són José Manuel G.N., de 20 anys i nacionalitat espanyols, Francisco F. J., de 18 anys i nacionalitat espanyola i José F. E. de 24 anys i també de nacionalitat espanyola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.