Punt divers

Busquen un veí de la Seu d'Urgell de 33 anys desaparegut des de diumenge

ALT PIRINEU I ARAN

Els mossos d'esquadra, la policia municipal, la policia espanyola, el cos d'agents forestals, i tots ells coordinats per els bombers de la Seu d'Urgell, continuen la recerca per la Seu d'Urgell i els seus voltants d'un veí d'origen ucraïnès, Sergei Potseiluyko. Des d'aquesta tarda, també els familiars i amics s'han organitzat per afegir-se a la cerca, segons ha explicat la seva germana, Lena Potseiluyko a l'ACN. L'home, de 33 anys, va ser vist per última vegada la tarda de diumenge. Els familiars i amics han penjant cartells per diferents punts de la ciutat perquè aquell qui en tingui alguna referència la faci saber i en faciliti la localització.

En Sergei vivia des de fa uns anys a la Seu amb la seva dona, la seva germana i el seu fill. Segons han explicat fonts properes a la família, en Sergei tenia una feina estable en un establiment urgellenc i patia una depressió. En el moment de la desaparició anava totalment indocumentat i no s'ha trobat a faltar res del domicili familiar. De moment, s'està duent a terme la recerca en zones on solia passejar, com ara el camí d'Arfa, Casa en Coll, Bellestar o l'ermita de Sant Antoni, entre d'altres. Una de les possibilitats que es planteja el seu entorn social és que s'hagi amagat per evitar desplaçar-se al seu país, ja que a causa de la malaltia la família havia previst que el jove marxés cap a Ucraïna aquest dimecres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.