Punt divers

Acció Social informa una trentena de professionals de l'Alt Pirineu del desplegament de la Llei de Serveis Socials

ALT PIRINEU I ARAN

Els Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania de Lleida han celebrat aquest divendres a Tremp el Taller d'Acció Social per fomentar la divulgació de la nova la Llei de Serveis Socials i la Cartera de Serveis. A l'acte hi ha assistit més d'una trentena de professionals de les comarques de l'Alt Pirineu i Aran. L'objectiu d'aquesta jornada és oferir suport al personal especialitzat en treball social, educació social i a altres professionals que treballen en els serveis socials del territori, per fer front als reptes i necessitats que plantegen les noves polítiques socials. Aquesta és la segona jornada d'aquestes característiques que s'organitza a les comarques de Lleida.

Es tracta de sessions d'intercanvi entre els professionals de les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Cerdanya, Solsonès i Val d'Aran. En aquestes trobades, s'ofereix suport als i les professionals que de l'àmbit dels serveis socials i s'intercanvien experiències per tal d'ampliar els coneixements sobre un tema concret, que en aquest cas és la Llei de Serveis Socials i la Cartera de Serveis. A través de les diferents experiències, es pretén donar a conèixer les oportunitats i dificultats que presenta aquest text normatiu alhora del desplegament en els diferents territoris. Les ponències han anat a càrrec de l'adjunt al director dels serveis territorials a Lleida del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Juan José Falcó; el cap de servei de gestió territorial, Antoni Reinoso, i la tècnica del servei de gestió territorial, Anna Nicuesa.  El passat dia 20 es va celebrar un altre Taller d'Acció Social al centre cívic de l'Ajuntament de les Borges Blanques. A la jornada, on va intervindre el director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, hi van participar unes 40 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.