Punt divers

Adif suprimirà els dos passos a nivell de les Borges Blanques

PONENT

L'entitat pública Adif ha aprovat la licitació del contracte d'obres per a la supressió de dos passos a nivell de la línia Lleida-Barcelona, d'amplada convencional, situats al terme municipal de les Borges Blanques. El pressupost de licitació de les obres ascendeix a 2.639.635,30 euros. Aquesta actuació compren la construcció d'un pas superior per a vehicles, un d'inferior per a vianants i dos nous vials per a la supressió dels passos a nivell, ubicats als punts quilomètrics 24/065 i 24/332 de l'esmentada línia ferroviària.

L'execució d'aquests treballs té com a objectiu principal l'increment de la seguretat dels vehicles, vianants i circulacions ferroviàries, així com garantir la permeabilitat de la infraestructura ferroviària al seu pas per la capital de la comarca lleidatana de les Garrigues.Aquesta inversió té un caràcter d'obra a compte de l'Estat i es fa dins el programa subscrit entre l'Administració General de l'Estat i Adif per al període 2007-2010. Així mateix, forma part del Pla de Supressió i Millora de Passos a Nivell, que es va posar en marxa pel Ministeri de Foment al 2005, amb un pressupost total de 1.320 milions d'euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.