Punt divers

La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre adjudica la construcció d'un nou dipòsit regulador d'aigua a Bassella

ALT PIRINEU I ARAN

La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre ha anunciat, a través de la publicació al Butlletí Oficial de l'Estat, l'adjudicació de las obres del projecte 'Construcció dipòsit addicional a la xarxa d'abastiment d'aigua de Bassella' a l'empresa Cueto, Obras y Construcciones, S.L. per un import de 229.700 euros. L'actuació preveu un dipòsit de reserva de formigó prefabricat de 300 metres cúbics, connectat a la impulsió i a la xarxa de distribució que surt de l'actual dipòsit de 90 metres cúbics de l'entorn dels Masos. D'aquesta manera, s'assolirà un volum d'aigua emmagatzemable de 390 metres cúbics per atendre les necessitats de consum diàries, així com una petita reserva per a incendis.

En total, la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre està realitzant actuacions a l'entorn de l'embassament de Rialb que superen els disset milions d'euros d'inversió. Al principal projecte de 'Camí perimetral a l'embassament de Rialb pel seu marge esquerra i accessos als nuclis i finques als termes municipals de Tiurana, Bassella i Oliana', s'hi uneixen els projectes de condicionament de sèquies, accessos i neteges de barrancs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.