Punt divers

Els accessos per cremallera i carretera a Montserrat quedaran oberts divendres

CATALUNYA CENTRAL

El cremallera de Montserrat tornarà a entrar en funcionament aquest divendres després d'estar sense servei a causa de l'esllavissada del 28 de desembre passat a la zona de Degotalls. També a partir d'aquest divendres a la tarda quedaran oberts cada dia els accessos al monestir per carretera, que ara només ho estaven els divendres, dissabtes i diumenges. Així ho ha anunciat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que aquest dimecres ha participat al Ple del Patronat de la Muntanya juntament amb el president de la Generalitat, José Montilla. Nadal també ha dit que els treballs de consolidació de la muntanya rebran una inversió de 4 milions d'euros fins al 2011.

El president de la Generalitat, José Montilla, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, han participat aquest dimecres al Ple del Patronat de la Muntanya. Nadal ha explicat que s'ha presentat un programa de l'Institut Geològic i de Ferrocarrils de la Generalitat que preveu fer tots els estudis necessaris i les primeres obres per continuar de forma 'més extensa' els treballs de consolidació de la muntanya i d'intervenció per a la prevenció del risc. Els treballs suposaran una inversió directa d'obra de 4 milions d'euros fins al 2011.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.