Punt divers

L'accés per carretera al monestir de Montserrat s'obre parcialment aquest cap de setmana

CATALUNYA CENTRAL

L'accés per carretera al monestir de Montserrat (Bages) s'ha obert aquest dissabte amb un pas provisional d'un sol carril i regulat per semàfors. Diumenge, l'accés al monestir es tornarà a obrir però, de moment, durant els dies feiners, aquest carril provisional estarà tancat als vehicles en general i només es podrà utilitzar per a emergències i serveis. D'aquesta manera, l'entrada i sortida de vehicles es podrà fer només el cap de setmana des de les set del matí i fins a les deu de la nit fins que finalitzin les obres de sanejament i consolidació de la zona dels Degotalls, on es va produir l'esllavissada el 28 de desembre.

Fonts del monestir han insistit en què el pas provisional només quedarà obert els caps de setmana perquè, en aquests moments, encara s'està treballant a la paret superior afectada per l'esllavissada. Els dies feiners, aquest carril provisional romandrà tancat per als vehicles en general i només es podrà utilitzar per a emergències i serveis.

Un cop acabades aquestes tasques els treballs, que es faran entre setmana, es dedicaran a sanejar la part inferior de la paret, entre la carretera i el cremallera i, després, ja es procedirà a treballar a la via del cremallera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.