Punt divers

Detingut un conductor per circular ebri durant setze quilòmetres per la C-16 entre Sallent i Manresa

CATALUNYA CENTRAL

Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor després de circular en sentit contrari per la carretera C-16 durant 16 quilòmetres, des del quilòmetre 65, al terme municipal de Sallent (Bages), fins al quilòmetre 49, ja al terme de Manresa. El conductor, Ignacio P. C. de 47 anys i amb domicili a Sallent, també va donar positiu en la prova d'alcoholèmia amb una taxa d'1,03 mg/l, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Al detingut se li imputa un delicte de conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i un altre de conducció temerària.

Els fets van tenir lloc dissabte a la nit. A un quart de dotze, un conductor va alertar als Mossos d'Esquadra de la presència d'un vehicle que circulava en contra direcció per l'autovia C-16, en sentit sud. Immediatament, es van activar dues patrulles de la policia. Una es va dirigir cap a la zona on havia estat detectat el vehicle i l'altra es va desplaçar a l'alçada de la sortida del Pont de Vilomara de l'autopista, al quilòmetre 49 per tal de frenar als vehicles que circulaven en sentit nord i alhora poder interceptar el conductor infractor.Finalment, el vehicle va ser aturat per una de les patrulles. En el moment de dirigir-se al conductor, els agents van veure que l'infractor anava begut i li costava molt vocalitzar. Davant d'aquests fets, els agents van detenir-lo i un cop a les dependències policials se li va practicar la prova de l'alcoholèmia i va donar un resultat d'1,03 mg/l.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.