Punt divers

La Diputació de Lleida inicia les expropiacions pels treballs de millora de la carretera de Sant Joan de Vinyafrescal

ALT PIRINEU I ARAN

La Diputació de Lleida ha presentat aquest divendres als veïns del municipi de la Pobla de Segur el projecte d'acondicionament, eixample i millora de la carretera LV-9201 de la C-13 a Sant Joan de Vinyafrescal, al municipi de la Pobla de Segur. El pressupost total del projecte ascendeix als 332.636 euros -323.584 euros de l'execució dels treballs i 9.052 euros més corresponents a la valoració de les expropiacions-. El primer pas del projecte es farà el pròxim dimarts, quan està previst iniciar les expropiacions necessàries per poder començar les obres d'acondicionament de la carretera. Les obres de millora afecten 561 metres d'aquesta carretera i es preveu que comencin aquest estiu.

La millora d'aquesta carretera era una vella reivindicació dels veïns de Sant Joan de Vinyafrescal i Torallola. Aquestes dades han estat presentades aquest divendres als veïns de la Pobla de Segur pel diputat delegat de Serveis Tècnics i Carreteres de la Diputació de Lleida, Josep Cosconera, el diputat Bonifaci Colomina, i el cap de Serveis Tècnics, Xavier Lecha. A la presentació, que s'ha fet al saló de plens del consistori de la Pobla de Segur, també ha assistit l'alcalde del municipi, Lluís Bellera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.