Arresten dos germans a qui atribueixen cinc robatoris en pisos i equipaments de Vilabella i de Valls

Els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el dia 10 d'abril passat un veí de Tarragona, de 24 anys, i el seu germà, resident a Vilabella (Alt Camp), i de 23 anys, per haver comès presumptament un total de cinc robatoris amb força a domicilis i equipaments tant de la localitat de Vilabella com de Valls. Els dos joves haurien actuat juntament amb un menor d'edat, a qui s'imputen exactament els mateixos fets delictius. Segons la investigació portada a terme pels Mossos, els tres acusats sempre utilitzaven el mateix modus operandi per accedir als llocs on volien robar. Aquest mètode va consistir a forçar una finestra dels habitatges que s'havien marcat com a objectiu i, una vegada a l'interior, agafaven preferentment material informàtic, tot i que en algunes ocasions també van emportar-se joies, aparells electrònics i diners en efectiu.

També en un club esportiu

Els investigadors encarregats d'aquest cas consideren que els tres joves són responsables d'un robatori en un centre educatiu de Vilabella, així com en dos domicilis d'aquesta mateixa localitat. També haurien entrat en un club esportiu del municipi, d'on haurien forçat la màquina escurabutxaques per emportar-se'n la recaptació que hi havia dins. I, ja finalment, també se'ls imputa un robatori en un domicili de la capital de l'Alt Camp.

A l'habitatge d'un dels detinguts els Mossos d'Esquadra van poder recuperar alguns dels objectes sostrets, com ara un ordinador portàtil i una torre d'un altre terminal, que ja s'han lliurat als seus propietaris. Els dos arrestats van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls, mentre que el menor va estar citat per la fiscalia de menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.