Punt divers

Port del Comte s'ofereix per acollir els salts d'esquí dels Jocs Olímpics d'hivern 2022

L'estació d'esquí del Port del Comte (Solsonès) s'ha ofert per acollir la prova de salts d'esquí en el cas que Barcelona acabi sent la seu dels Jocs Olímpics d'hivern 2022. El director de l'estació, Alfons Ferrer, ha explicat que veuen 'adient' poder muntar aquesta competició a la pista de l'Estadi, a la zona de l'Estivella. Segons Ferrer la 'inclinació' i la 'forma natural' de la pista permetrien desenvolupar-hi aquesta prova. Ferrer ha apuntat que, de moment, aquesta és només una 'primera proposta' però ha reconegut que consideren 'factible' poder dur a terme aquesta competició. L'estació té el suport d'ajuntaments i del Consell Comarcal del Solsonès que veuen la idea amb 'bons ulls'.

El director de l'estació, Alfons Ferrer, ha explicat que la prova dels salts es podria complementar amb la combinada nòrdica a l'estació de fons de Tuixent La Vansa (Alt Urgell).Ferrer ha comentat que, de moment, és una fase 'embrionària' i que s'ha fet una primera proposta en la qual s'explica què s'hauria de fer a la zona de l'Estivella per acollir una prova d'aquest tipus. El director del Port del Comte també ha recordat que l'estació es troba a una distància 'acceptable' de la ciutat de Barcelona.El president de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, Ramon Carreras, ha visitat aquest dimecres el Port del Comte per conèixer de primera mà les possibilitats de l'estació per acollir una prova d'aquestes característiques.La proposta té el suport d'ajuntaments, del Consell Comarcal del Solsonès i la delegació del Govern a la Catalunya Central que han vist amb 'bons ulls' el fet de poder situar una prova a la Catalunya Central, ha explicat Ferrer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.