Punt divers

El Parc Natural de l'Alt Pirineu engega la campanya turística d'estiu

El Parc Natural de l'Alt Pirineu, situat entre el Pallars Sobirà i el nord de l'Alt Urgell, ha iniciat aquest juliol el desplegament de la campanya turística d'estiu, amb l'obertura de cinc punts d'informació a les principals valls del Parc, la distribució de més de 45.000 fulletons informatius i l'organització d'un extens programa d'activitats adreçades als visitants del Parc. L'objectiu és oferir un servei de qualitat i consolidar el paper del Parc com a agent dinamitzador d'una activitat turística respectuosa amb l'entorn. La campanya compta amb dos eixos principals, un d'informació a l'usuari i l'altre de sensibilització i generació d'una oferta de lleure que enriqueixi la seva estada.

L'actuació més destacada en matèria d'informació és l'obertura de cinc punts d'informació al refugi del Fornet, a la vall d'Àneu, a la vall de Cardós (Tavascan), a la vall Farrera (Araós), a la vall de Santa Magdalena (Montferrer) i a la vall de Siarb (Rubió). Aquests punts d'informació romandran oberts durant els mesos de juliol, agost, setembre i octubre i ofereixen informació pràctica sobre itineraris, activitats, llocs d'interès i l'oferta turística de cada zona del Parc.A banda dels punts d'informació atesos per personal del Parc, també s'ha renovat el contingut dels 27 cartells informatius que ofereixen una informació permanent accessible als visitants a qualsevol horari.De manera complementària, el Parc ha renovat o reeditat les publicacions informatives que es distribueixen tant des dels punts d'informació com des dels establiments turístics locals. Durant els pròxims dies es repartiran més de 45.000 exemplars d'un mapa-guia general del Parc, un llibret informatiu, un mapa-guia específic de la vall de Cardós i el nou programa d'activitats del Parc.Una de les actuacions més destacades és el nou programa d'activitats per al segon semestre del 2009 que recull l'oferta de totes les excursions, xerrades, cursos i tallers que organitza el Parc Natural per a l'estiu i bona part de la tardor d'enguany. El programa inclou dinou activitats pròpies, repartides per totes les grans valls del Parc, i recull les propostes que ofereixen altres museus o institucions de l'àmbit del Parc que organitzen activitats d'estiu, com ara l'Ecomuseu de la vall d'Àneu, el Centre d'Art i Natura de Farrera o el Centre d'Interpretació de l'Aigua a Tavascan.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.