Punt divers

Detenen a l'Aldea dos homes que duien prop d'un quilo de marihuana al cotxe

La Guàrdia Civil va detenir divendres passat a l'Aldea (Baix Ebre) dos homes que duien 968,45 grams de marihuana al seu vehicle. Els agents estaven fent un control fiscal de vehicles a la carretera N-340, dins del nucli urbà de l'Aldea i direcció Tarragona, quan van sospitar d'un cotxe en què viatjaven dues persones i el van aturar. Després de comprovar la documentació dels ocupants, els agents van demanar-los que obrissin el maleter i els dos homes van donar mostres de nerviosisme, pel qual la Guàrdia Civil va inspeccionar-lo a fons. Els agents van trobar una bossa de plàstic que contenia vuit paquets petits de marihuana, d'un pes total de 968,45 grams.

Els agents van detenir els dos ocupants del vehicle per un delicte contra la salut pública. Els detinguts són Alexander M., de 32 anys, nacionalitat cubana i veí de Castelló; i Manuel G., de 32 anys, nacionalitat cubana i amb residència a Miami (Estats Units). Els dos homes han passat a disposició del jutjat d'instrucció número 4 de Tortosa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.