Punt divers

CiU d'Aitona denuncia 'irregularitats' en la construcció d'un pantà al municipi

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament d'Aitona (Segrià) ha denunciat 'irregularitats' en la construcció d'un pantà de titularitat privada al terme municipal i per això han demanat al consistori la paralització de les obres. Els nacionalistes alerten del perill que suposa aquest embassament pels veïns i vehicles ja que 'és a només mig metre del camí', quan el reglament municipal dicta que aquest tipus d'infraestructures 's'habilitin, com a mínim, a cinc metres des del centre del camins secundaris i a sis, dels camins principals'. Segons el grup municipal, encara s'agreuja més el risc que hi hagin accidents ja que 'el pantà està construït en una corba'.

CiU d'Aitona lamenta que l'equip de govern hagi permès habilitar el pantà en aquestes condicions 'posant en risc la seguretat' dels veïns de la població i de tots els usuaris del camí, molts dels quals són agricultors que condueixen vehicles de grans dimensions.  Els nacionalistes exigeixen a la regidoria d'Agricultura d'Aitona que aturi la construcció d'aquest embassament i que obligui al propietari a complir amb la normativa vigent per tal de garantir la seguretat dels usuaris. Així mateix, CiU reclama que en els pressupostos municipals per al 2010 s'augmentin les inversions en camins municipals, ja que durant aquesta legislatura 'no s'hi ha destinat pràcticament res'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.