Punt divers

Troben 150 quilos d'haixix en un cotxe abandonat en una gasolinera de Mont-roig del Camp

La Policia Local de Mont-roig del Camp (Baix Camp) ha trobat 150 quilos d'haixix en el maleter d'un vehicle que havia estat abandonat en una gasolinera de l'avinguda de Barcelona, a la urbanització de Miami Platja. Els agents van anar a la gasolinera després que un treballador els avisés per telèfon que el cap de setmana passat un home hi havia abandonat el seu cotxe 'de manera precipitada'. Segons diversos testimonis, l'home hauria fugit a peu perseguit per una altra persona i tres vehicles que anaven a gran velocitat pels carrers del voltant de la gasolinera. Després d'analitzar el cotxe, els agents van trobar al maleter nombrosos fardells d'haixix, amb un pes total de 150 quilos.

La Policia Local va obrir diligències i va posar la droga i el vehicle, d'alta gama, a disposició dels Mossos d'Esquadra. La investigació continua oberta i de moment encara no s'ha detingut ni l'home que conduïa el cotxe ni les persones que el perseguien.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.