Punt divers

Amenaça un botiguer de Mollerussa amb un ganivet per endur-se un paquet de pernil curat

La Policia Local de Mollerussa va detenir dissabte a dos quarts de vuit del vespre un veí de la localitat, J. N. R, de 40 anys, pel presumpte robatori d'un paquet de pernil curat envasat al buit després d'amenaçar amb un ganivet el responsable d'una botiga, l'establiment Bon Àrea del carrer Santa Vedruna. El responsable va alertar la policia que poca estona després, va localitzar el presumpte autor dels fets quan fugia per l'avinguda del Canal. Segons fonts policials, J. N. R. encara duia el paquet de pernil a l'interior d'una butxaca. La policia va recuperar el ganivet a la mateixa botiga ja que en fugir el lladre el va abandonar. Davant els fets, l'home va quedar detingut.

La Policia Local de Mollerussa també està buscant un conductor que la matinada de diumenge va ocasionar danys a tres vehicles que es trobaven estacionats al carrer Crist Rei de la capital del Pla d'Urgell i també va causar desperfectes als contenidors d'aquell carrer. Segons ha informat la policia, el conductor es va donar a la fuga sense deixar cap avís als propietaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.