Punt divers

Tres detinguts pel robatori en un magatzem agrícola d'Aitona

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada a Aitona (Segrià) tres homes acusats del robatori en una finca agrícola d'aquesta localitat. Una patrulla del cos ha vist cap a la una de la nit unes llums que han resultat ser d'una furgoneta que circulava pel camí que va de la central hidroelèctrica d'Aitona fins a Seròs (Segrià). La policia ha aturat el vehicle en què hi anaven tres homes -dos de nacionalitat lituana i un de letona- i hi ha localitzat tres garrafes de gasoil de 25 litres cadascuna a més d'eines com ara martells, tornavisos o guants, eines que presumptament haurien usat per cometre els robatoris. Davant els fets, els mossos han detingut els tres homes.

La policia ha vist que dues de les garrafes de gasoil intervingudes havien estat sostretes d'un magatzem que tenia els vidres trencats i que es trobava a uns 500 metres del lloc on han estat aturats els presumptes lladres.   Els detinguts, que no tenen antecedents, passaran en les pròximes hores a disposició judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.