Punt divers

Malla adequa el cobert de la Casa Vella de Pratdesaba com a sala polivalent

CATALUNYA CENTRAL

Malla (Osona) acabarà aquest any l'adequació del cobert de la Casa Vella de Pratdesaba com a sala d'activitats polivalent. La Casa Vella de Pratdesaba que està situada a darrera de l'edifici de l'Ajuntament va ser adquirida per l'Ajuntament durant el passat mandat. Inicialment es va fer una primera actuació consistent en remodelar la teulada per evitar l'entrada d'aigua i altres filtracions. Ara es faran els tancaments, els paviments i l'adequació de l'espai perquè pugui començar a donar servei. En total s'hi destinaran els 42.254 euros que el municipi rebrà del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL). Una dels objectius es destinar l'espai com a local d'assaig dels Bastoners de Malla.

Segons ha explicat l'alcalde Jordi Baucells (CiU) aquesta funció la fa actualment el teatre de l'edifici de la rectoria d'acord amb un conveni amb el Bisbat de Vic. En el cas del cobert de la Casa Vella de Pratdesaba es vol fer un espai 'més d'assaig' on a més dels bastoners també es puguin fer reunions i trobades d'altres col·lectius del municipi.L'Ajuntament ha aprovat definitivament el projecte. L'objectiu és que les obres es puguin començar en breu. En paraules del mateix Baucells les obres podrien estar acabades 'abans de que acabi' l'estiu. El fet de ser un municipi amb pocs habitants ha fet que la quantitat rebuda sigui 'modesta' però ha servit per 'completar' aquesta actuació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.