Punt divers

Governació posa en marxa un Punt TIC a Esterri d'Àneu

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jordi Bosch, ha inaugurat aquest divendres el nou Punt TIC d'Esterri d'Àneu, ubicat a la biblioteca municipal. Amb aquesta instal·lació, que compta amb set terminals, un servidor, una impressora multifunció, un commutador i un punt d'accés a Internet sense fils, ja són 3 els punts TIC que hi ha al Pallars Sobirà, i 20 els punts TIC de les comarques de l'Alt Pirineu i Aran. Bosch ha destacat 'la importància dels Punts TIC en la vertebració del territori' i ha afegit que 'amb aquesta instal·lació volem donar resposta al dret dels ciutadans d'Esterri d'Àneu d'accedir a la xarxa'.

Els Punt TIC són espais públics on s'ofereix accés a les tecnologies de la informació i la comunicació orientats a l'extensió del seu ús entre la ciutadania. En aquests espais els usuaris disposen d'ajuda personalitzada per ajudar al procés d'alfabetització digital, amb equips tecnològics que faciliten el desenvolupament d'habilitats i coneixements útils per incorporar-se a la societat de la informació i superar la fractura digital. Actualment, la xarxa de Punt TIC compta amb més de sis-cents centres que ofereixen servei a totes les comarques de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.